جام جم سرا: چند دقیقه قبل از پوست کندن پیاز (حدود 5 تا 7 دقیقه) آن را در آب بگذارید و پوست آن را بکنید. یادتان باشد پیازهایی برای این کار بهترند که ساقه و مغز سفتی نداشته باشند.
آن گاه قسمت ریشه را جدا کنید و مانند شکل زیر آن را برش بزنید.
پیاز برش زده را در آب خنک و سرد بگذارید تا بازشود. در این مرحله کمی رنگ خوراکی در آب بریزید و اگر رنگ خوراکی نداشتید از زعفران یا آب لبو، یا حتی آب سبزیجات دیگر برای رنگ کردن استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد