مواد لازم: شکر ۲۲۰ گرم|آب یک پیمانه|موز متوسط ۲ عدد|تخم مرغ زده شده ۲ عدد|روغن مایع ۱۶۰ میلی لیتر|شکر قهوه‌ای ۱۶۵ گرم|وانیل کمی|آرد ۱۵۰ گرم|بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری|دارچین یک چهارم قاشق چایخوری|جوش شیرین یک قاشق چایخوری|موز له شده یک پیمانه.
کد خبر: ۶۶۹۵۹۹

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ۲۲ سانتی متری را چرب کرده کف آن را کاغذ انداخته روی کاغذ را نیز چرب کنید. شکر و آب را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس زمان دهید تا مواد به جوش آید. حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاراملی شده و تغییر رنگ دهد. مواد کاراملی را کف قالب ریخته موز‌های اسلایس شده را روی آن بچینید.

تخم مرغ، روغن، شکر قهوه‌ای و وانیل را در کاسه همزن ریخته هم زنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را با هم مخلوط کرده مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید. در ‌‌نهایت موز پوره شده را نیز اضافه کرده مواد آماده را روی لایه کاراملی بریزید و در فر به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده بعد از ۵ دقیقه کیک را برگردانید.

نکته‌ها و گفته‌ها:

این کیک را تا ۲ روز می‌توانید نگه دارید.(زهره لطف الهی/آموزش آشپزی)

Share

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
راضیه
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳
۰
۰
سلام و مرسی . خیلی خوب و خوشمزه بود

نیازمندی ها