مواد اولیه (برای ۴ نفر): سرکه ۱ قاشق غذاخوری|عسل ۱ قاشق غذاخوری|آبلیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری|نمک ۱/۸ قاشق چای خوری|فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری|روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری|گوشت قرمز ۴ تا ۵ تکه (فیله خیلی نازک)|گلابی ۲ عدد (رسیده)|شاهی ۴ فنجان|پنیر ریکوتا ۸۵ گرم (نازک ورقه شده).
جام جم سرا:
طرز تهیه سس:
سرکه، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه سالاد مخلوط کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را خیلی آرام و ذره ذره به آن اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
طرز تهیه سالاد:
فیلهها را داخل یک قابلمه با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه روی دمای ملایم سرخ کنید تا اینکه ترد شود و به حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آن گرفته شده و خنک شود و در آخر آن را به تکههای کوچک خرد کنید.
گلابی را پوست بکنید و از طول به دو قسمت کنید و خیلی نازک ورقه کنید.
گلابی، شاهی و پنیر را با فیله داخل کاسه سالاد ریخته و با سس مخلوط کنید.(هایپرکلابز)