طالبان 6 غیرنظامی افغان را کشتند

جام جم آنلاین: سخنگوی فرماندار ایالت زابل افغانستان اعلام کرد روز پنجشنبه 19 مه اعضای طالبان با حمله به یک خودرو که 6 غیرنظامی افغانی سرنشین آن بودند در ایالت زابل این افراد را به قتل رساندند.
کد خبر: ۶۵۷۸۸

به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی ، سخنگوی فرماندار ایالت زابل گفت: 6 غیرنظامی افغانی درجاده ای در منطقه گلاب شاه علیخال در ایالت زابل توسط اعضای طالبان کشته شدند.
این افراد برای شرکت آمریکایی شمونیکس کار می کردند که طرح جایگزینی کشت تریاک را در افغانستان اجرا می کند.
یک سخنگوی شرکت شمونیکس گفت: 2 نفر از کارکنان افغانی این شرکت همراه با 2 نفر از اعضای خانواده کارکنان و 2 راننده در ایالت زابل توسط اعضای طالبان کشته شدند.
او افزود: این 2 کارمند افغانی در حال انتقال اجساد 5 کامند افغانی دیگر این شرکت بودند که روز چهارشنبه در ایالت هلمند توسط طالبان به قتل رسیده بودند.

قتل 5 افغان توسط طالبان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها