علیرضا معاف سردبیر هفته نامه 9 دی با اعلام این خبر که هفته نامه 9 دی توقیف شده است، گفت: هفته گذشته خبر توقیف 9 دی توسط هیات نظارت بر مطبوعات را از منابع غیر رسمی شنیده بودیم؛ اما هنگامیکه خبر را از سوی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد و دبیر هیات نظارت پیگیری کردیم آن را تکذیب کردند.
وی افزود: امروز، فکسی به دفتر این هفته نامه فرستاده شد که درآن آمده است بدلیل انتقادات از رییس جمهور، «هفته نامه 9 دی» توقیف شده است.
سردبیر 9 دی با اشاره به سخنان رییس جمهور در مورد روزنامه ها و نشریات مبنی براینکه نباید بسته شوند و مخالفان و منتقدان باید آزادانه نقدهای خود را بیان کنند، گفت: پرونده این هفتهنامه به دادگاه ارجاع داده شده است که مسئولان 9 دی مستندات خود در خصوص گزارش های منتشره در این نشریه را در دادگاه ارائه خواهند داد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال