ابهام در کناره‌گیری مربی تیم ملی کشتی

محسن کاوه که بتازگی به جمع اعضای کادرفنی تیم ملی کشتی آزاد پیوسته بود، به طور ناگهانی و به دلیل آنچه مشکلات خانوادگی عنوان کرد از سمت خود کناره‌گیری کرد.
کد خبر: ۶۵۲۳۵۴

کاوه که در سال‌های اخیر همواره یک پای ثابت کادرفنی تیم ملی کشتی آزاد بوده است، پس از دو سال دوری از کادرفنی بتازگی از سوی رسول خادم به کادرفنی تیم ملی بازگشت. این مربی که حتی نام او در فهرست تیم اعزامی به رقابت‌های جام جهانی آمریکا(اواخر اسفندماه جاری) قرار داشت؛ به طور ناگهانی از سمت خود کناره‌گیری کرد. کاوه در این باره از ارائه توضیح خاصی خودداری کرد و به فارس گفت: مشکل خاصی وجود نداشت و تنها به خاطر مشکلات شخصی و خانوادگی و به دلیل رسیدگی به امور شخصی از تیم ملی کناره‌گیری کردم.

وی درباره شایعاتی مبنی بر اختلاف نظرش با رسول خادم گفت: مشکلی با خادم ندارم و تنها دلیلم مشکلات شخصی بود و با خوبی و خوشی و بدون هیـچ مشکلی از تیم ملی جدا شدم.

درباره این موضوع علیرضا رضایی، مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد و سخنگوی فدراسیون کشتی تاکید کرد: کاوه از مربیان خوب، فهیم و باسابقه کشتی کشورمان و جایش در تیم ملی محفوظ است . امیدواریم هر چه زودتر مشکل این مربی خوب برطرف شود تا تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان کشورمان را در رقابت‌های جام‌جهانی 2014 آمریکا همراهی کند.

وی با رد هرگونه اختلاف کاوه با رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی گفت: رابطه بسیار دوستانه و خوبی میان این دو برقرار بود. کاوه هم همکاری خوبی با فدراسیون داشت و از نبود وی متاسفیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها