یک «ادویهٔ خطرناک» در آشپزخانهٔ شما

یکی از فوت و فنهای تهیه غذا و لذتبخش کردن مزه و بوی آن، افزودن ادویه است اما زیاده روی یا استفاده هر روزه در مصرف برخی از این ادویه‌ها می‌تواند موجب تهدید سلامت انسان شود.
کد خبر: ۶۴۹۷۶۹

جام جم سرا: وجود چاشنی‌های متعدد مانند سیر زیاد، فلفل و سایر ادویه‌های کاری و تند اگر چه طعم و مزهٔ خوبی به غذا می‌دهند اما زیاده روی در آن‌ها اثر تخریبی برای بدن دارد. فلفل، یکی از همین ادویه‌هایی است که افراد میل و اشتهای زیادی به خوردن آن بویژه در اواخر زمستان و اوایل فصل بهار پیدا می‌کنند.
خانم‌ها همواره باید توجه داشته باشند مصرف این ادویه‌ باعث تداخل در «هورمون‌ها» می‌شود و تغییرات فراوانی به وجود می‌آورد. از سوی دیگر، فلفل اگر چه ده‌ها خاصیت دارد اما افراد چاق برای آنکه با آن، «متابولسیم» و گرمای بدنشان را بالا ببرند، در مصرف آن زیاده روی می‌کنند حال آنکه گفته می‌شود غذاهای تند به مرور زمان باعث «تخریب کبد» و دستگاه‌های کبدی می‌شود و شرایط جسمانی بدی را برای فرد به وجود می‌آورد.
نتایج برخی مطالعات نیز نشان می‌دهد، مصرف ادویه‌‌ها برای خانم‌های باردار بخصوص فلفل، باید با قاعده و از روی اصول باشد تا اثرات مخرب و ناگوار آن‌ها کاهش یابد.|باشگاه خبرنگاران

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها