کلاهبرداری‌ به بهانه فروش خودروهای اسقاطی

دخترخاله های کلاهبردار دستگیر شدند

دستگیری کلاهبردار 50 میلیارد ریالی در آبادان

فرماندهی انتظامی آبادان گفت:فردی که با اوراق و اسناد جعلی 50 میلیارد ریال در این شهرستان کلاهبرداری کرده بود با تلاش پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی آبادان شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۶۴۷۷۶۱
دستگیری کلاهبردار 50 میلیارد ریالی در آبادان

سرهنگ حسین کهیایی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کلاهبردار مبلغ یادشده را به صورت نقد با هویت مشخص از یک شرکت تولیدی برای خرید 22 فروند شناور دریایی، از کشور عراق دریافت کرده است.

وی با اشاره به خودداری این کلاهبردار از تحویل شناورها به شرکت تولیدی، اظهارکرد: با شکایت این شرکت، موضوع توسط پلیس آگاهی پیگیری و مشخص شد اوراق و اسناد ارایه شده از سوی متهم، جعلی است.

فرماندهی انتظامی آبادان گفت: متهم در بازجویی ها به بزه ارتکابی اعتراف، و پرونده ای در این خصوص تشکیل شد که در حال رسیدگی است.

newsQrCode
برچسب ها: حسین کهیایی جعلی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها