جام جم سرا: دکتر سید علی کشاورز با بیان اینکه خیس کردن و جوشاندن برنج تنها باعث از بین رفتن ویتامینهای D و B۱ آن میشود، گفت: وقتی برنج را خیس میکنیم بخش زیادی از ویتامین D آن در آب حل میشود و با جوشاندن آن ویتامین B۱برنج نیز از بین میرود. البته میتوان با کته کردن برنج در آبی که در آن خیس شده بخشی از ویتامینها را حفظ کرد.
وی با بیان اینکه جوشاندن برنج مواد نشاستهای آن را از بین نمیبرد، اظهار داشت: بسیاری از افراد تصور میکنند با جوشاندن برنج مواد نشاستهای برنج خارج میشود و کالری آن کاهش مییابد اما این باور غلطی است. مواد نشاستهای با جوشاندن از بین نمیرود بلکه نشاسته تنها تحت تاثیر حرارت شکسته میشود و جذب آن راحتتر میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: «با جوشاندن برنج قند آن را نیز نمیتوان کاهش داد زیرا قند از تجزیه نشاسته حاصل میشود و جوشاندن برنج نمیتواند باعث کاهش قند آن شود. همچنین جوشاندن برنج نمیتواند سموم موجود در دانههای آن را خارج کند و اگر برنج به سمی آلوده باشد آن سم با جوشاندن از دانه برنج خارج نخواهد شد.|سلامت نیوز|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم