
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
جام جم سرا: دکتر سید علی کشاورز با بیان اینکه خیس کردن و جوشاندن برنج تنها باعث از بین رفتن ویتامینهای D و B۱ آن میشود، گفت: وقتی برنج را خیس میکنیم بخش زیادی از ویتامین D آن در آب حل میشود و با جوشاندن آن ویتامین B۱برنج نیز از بین میرود. البته میتوان با کته کردن برنج در آبی که در آن خیس شده بخشی از ویتامینها را حفظ کرد.
وی با بیان اینکه جوشاندن برنج مواد نشاستهای آن را از بین نمیبرد، اظهار داشت: بسیاری از افراد تصور میکنند با جوشاندن برنج مواد نشاستهای برنج خارج میشود و کالری آن کاهش مییابد اما این باور غلطی است. مواد نشاستهای با جوشاندن از بین نمیرود بلکه نشاسته تنها تحت تاثیر حرارت شکسته میشود و جذب آن راحتتر میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد: «با جوشاندن برنج قند آن را نیز نمیتوان کاهش داد زیرا قند از تجزیه نشاسته حاصل میشود و جوشاندن برنج نمیتواند باعث کاهش قند آن شود. همچنین جوشاندن برنج نمیتواند سموم موجود در دانههای آن را خارج کند و اگر برنج به سمی آلوده باشد آن سم با جوشاندن از دانه برنج خارج نخواهد شد.|سلامت نیوز|
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رئیس پلیس فتای کشور
«جام جم» در گفتوگوی اختصاصی با دبیر ستاد نانو، عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ را بررسی میکند
گفتوگوی «جامجم» با نادر مشایخی، هنرمند تجربهگرا
سیده الهام حسینی دختر تاریخساز وزنهبرداری ایران