کف زن حرفه ای براحتی فریب می داد

کف زن حرفه ای که در یک فرصت کوتاه 5 هزار دلار از مشتری بانک سرقت کرده بود، پس از فرار دستگیر شد.مردی که به نمایندگی از یک آژانس مسافرتی وارد بانک شده بود تا 10 هزار دلار پول واریز کند با مردی که با زبان انگلیسی از او سوال می کرد ، به گفتگو پرداخت.
کد خبر: ۶۴۵۲۸

مرد غریبه با معرفی خود تحت عنوان اتباع یکی از کشورهای خارجی ، از مشتری بانک پرسید ، در کدام شعبه می تواند مقداری دلار را که همراه دارد به پول ایران تبدیل کند. وقتی مشتری بانک مرد خارجی را راهنمایی کرد ، هنگام پرداخت پول متوجه شد 5 هزار دلار از پولی که به همراه داشت ، به طرز ماهرانه ای سرقت شده است . در پی این ماجرا، مرد مالباخته با جستجو در خیابان ها سرانجام ساعتی بعد مرد خارجی را شناسایی و با کمک یکی از واحدهای گشتی او را دستگیر کرد.

اعتراف به کف زنی

با دستگیری متهم از سوی ماموران کلانتری 103 گاندی و انتقال وی به شعبه پنجم دادیاری دادسرای جنایی ، دادیار قندی زاده دستور تحقیقات را در اداره 20 پلیس آگاهی صادر کرد. با مشخص شدن هویت متهم به نام خدابخش و اعتراف وی به 7 فقره سرقت ، وی در اظهارات خود بیان کرد: به زبان انگلیسی و ایتالیایی تسلط کافی دارم و با پرسه زدن مقابل بانکهایی که شعبه ارزی دارند ، پس از ارتباط با مشتریان بانکها در فرصتی که به دست می آورم ، به روش کف زنی و جیب بری اموال آنها را سرقت می کنم . در پی این اعترافات ، دادیار قندی زاده با تاکید بر چاپ تصویر متهم بدون پوشاندن چهره ، از مردم خواست چنانچه شکایتی از او دارند به اداره 20 پلیس آگاهی یا شعبه پنجم دادیاری دادسرای جنایی مراجعه کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها