در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم

چاوشی می گوید: «به صورت فشرده و شبانه روزی مشغول کار کردن روی آلبوم هستیم و همه دغدغه مان این است که هر چه زودتر مراحل تولید را بگذرانیم و کارها را آماده کنیم.»
چاوشی درباره پیش بینی اش از زمان انتشار آلبوم جدید نیز توضیح داد: «ببین ما همه سعی مان این است که آلبوم حتما تا آخر امسال منتشر شود. اما برخی اتفاقات باعث شده که کارها طبق برنامه پیش نرود و همین اتفاقات اگر به همبن منوال پیش بروند، شاید آلبوم برود برای سال بعد و اوایل سال 93».
خواننده «من خود آن سیزده ام» در توضیح این اتفاقات و موانع نیز گفت: «متاسفانه برخی اصلاحیه ها در بخش شعرهای آلبوم باعث شده که فعلا دست نگه داریم. مثلا یکی از اصلاحیه ها در مصرعی از شعرهای آلبوم است که به قولی شاید از آن یشود به عنوان یکی از اصلی ترین ابیات آلبوم نام برد و همین اتفاقات کمی مشکل ساز شده است. در حال مذاکره و رایزنی با مسئولین محترم هستیم تا بتوانیم هر چه زودتر با جل این مشکلات، با سرعت بیشتری مراحل تولید اثر را جلو ببریم.»
«محسن چاوشی» همچنین درباره همکارانش در تولید این آلبوم توضیح داد: «فعلا فقط حضور بهروز صفاریان و حسین صفا قطعی شده است. هنرمندان دیگری هم هستند که افتخار دارم از حضورشان در این آلبوم استفاده کنم که به مرور اسامی آنها را هم به محض قطعیت همکاری هایشان، اعلام خواهم کرد.»
چاوشی در انتهای صحبت هایش درباره سوال همیشگی دوستدارانش مبنی بر زمان اجرای اولین کنسرت اش نیز گفت : «فعلا دغدغه من آلبوم است نه کنسرت! ولی قطعا اگر تصمیم جدیدی در این باره اتخاذ شده، با یک اطلاع رسانی درست و قوی، آن را در اختیار همه قرار خواهم داد.»
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: