مددجویان بهزیستی نیمه دوم بهمن عیدی می‌گیرند

رئیس سازمان بهزیستی کشور از پرداخت عیدی و افزایش 20 -10 درصدی مستمری مددجویان سازمان در نیمه دوم بهمن خبر داد و گفت: عیدی مددجویان سازمان بهزیستی به میزان مبلغ یک ماه مستمری در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۶۳۸۷۲۹
مددجویان بهزیستی نیمه دوم بهمن عیدی می‌گیرند

همایون هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: پیش‌بینی می‌شود مستمری مددجویان در نیمه دوم بهمن افزایش یابد، این در حالی است که در این زمینه منتظر اعلام شدن مصوبه دولت هستیم و به محض دریافت آن افزایش مستمری‌ها اعمال خواهد شد.

وی با بیان این‌که سبد کالای دولت علاوه بر مددجویان به تعداد قابل توجهی از کسانی که خدمات محدود از بهزیستی دریافت می‌کنند نیز تعلق می‌گیرد، اظهار کرد: دولت سبد کالا را برای اقشار خاصی از مردم بویژه اقشار خاص تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد در نظر گرفته است، این در حالی است که تعداد قابل توجهی از افرادی که خدمات محدود از بهزیستی دریافت می‌کنند نیز شامل دریافت سبد کالا خواهند شد.

هاشمی در ادامه سخنانش آمار پیش‌بینی شده در این رابطه را رقمی بیش از سه میلیون نفر اعلام کرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به میزان مبلغ سبد کالا یادآور شد: مبلغ سبد کالا همان سرانه 80 هزار تومان است که دولت مدنظر دارد.

وی با بیان این‌که هنوز نحوه پرداخت سبد کالا از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها به سازمان بهزیستی اعلام نشده است، آمادگی سازمان بهزیستی را برای پرداخت نقدی یا در قالب شبکه توزیع کالا اعلام کرد و ادامه داد: فعلا نحوه توزیع سبد کالا مشخص نیست.

هاشمی با اعلام رشد 37.1  درصدی بودجه بهزیستی در سال 93 یادآور شد: بودجه سال آینده سازمان بهزیستی با رشد 37.1 درصدی نسبت به سال گذشته 1370 میلیارد تومان در نظر گرفته شده، بنابراین وضع سازمان برای سال 93 مطلوب پیش‌بینی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها