آموزش پخت «فطیر محلی خراسان»

مواد لازم- آب: نصف پیمانه/ آرد: ۴ پیمانه/ کره: ۱۵۰ گرم/ خمیر مایه خشک ریز: ۱ قاشق غذا خوری/ تخم مرغ: ۱عدد/ زرد چوبه: به مقدار لازم/ کشمش و گردو ۱ پیمانه/ شیره انگور: نصف پیمانه.
کد خبر: ۶۳۸۳۲۴

طرز تهیه فطیر محلی خراسان :
آرد را درون کاسه ریخته وسط آن را گود کرده سپس آب ،خمیر مایه، تخم مرغ و کره را اضافه می کنیم
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
بعد خمیر را به مدت نیم ساعت درهوای آشپزخانه قرارداده تا ور بیاید و حجمش دوبرابر شود
سپس خمیر را بصورت چونه هائی به اندازه نارنگی درآورده سپس دانه دانه باز کرد.
بصورت لواش نازکی درمی آوریم بعد کره و زردچوبه را مخلوط کرده روی هر ورقه از خمیر مالیده و خمیر دیگری روی آن قرار می دهیم.
تقریباً شش ورقه خمیر روی هم قرار می دهیم مجدداً خمیر را لوله کرده بصورت چونه های بزرگتری درآورده به اندازه دایره ای به قطر ۲۰ سانت باز می کنیم.
گردو و شیره و کشمش را مخلوط کرده روی خمیر قرار داده سپس خمیر دیگری روی آن انداخته و در فر با ۴۰۰ درجه سانتی گراد می پزیم.
البته در سبک سنتی با تنور و درون دیگ مسی پخته می شده است.

http://sara.jamejamonline.ir
>> مامان اینا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها