پلیس 110 از کلانتری‌ها جدا می‌شود

فرمانده نیروی انتظامی از وقوع روزانه 2000 فقره سرقت در کشور خبر داد و گفت: ماموران نیروی انتظامی دقت لازم را در ثبت و شگردشناسی مجرمان دارند.
کد خبر: ۶۳۶۱۸۰

به گزارش ایسنا، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در حاشیه ‌همایش سراسری معاونین عملیات ناجا در جمع خبرنگاران با اعلام خبر جداسازی پلیس 110 از کلانتری‌ها تا پایان امسال گفت: پلیس 110 یک سامانه نرم‌افزاری بود که مردم پس از تماس و اعلام درخواست خود، اپراتور مساله را به اولین واحد کلانتری یا گشت اعلام می‌کرد اما فشار کاری کلانتری‌ها سبب شده بود که مطالبات مردم بی‌پاسخ بماند یا با تاخیر زیاد رسیدگی شود که بر همین اساس چندی پیش طرح جداسازی 110 از کلانتری‌ها به صورت آزمایشی در تهران انجام شد که موفقیت آمیز بود.

وی با بیان این‌که پلیس برای کاهش زمان حضور ماموران در محل و افزایش کیفیت کار، جداسازی 110 از کلانتری‌ها را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: تا پایان امسال تمامی استان‌هایی که پلیس 110 آنها از واحد کلانتری جدا نشده است، جداسازی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها