مواد لازم (برای چهار نفر):
گوشت گوسفندی خرد شده: ۳۰۰ گرم
پیــاز متوسط: دو عدد
پیاز داغ: نصف پیمــانه
تخـممرغ: چهــار عدد
خلال بادام: یک پیمانه
زعفران دمکرده: نصف پیمانه
کره محلی: ۱۰۰ گرم
ادویه خورشی شامل پودر کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
پیازها را خلالی نموده و با کمی کره تفت میدهیم تا طلایی شود. در این مرحله گوشت را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب گوشت کشیده شود. مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم، سپس آب را افزوده و اجازه میدهیم گوشتها بپزند. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت میدهیم و به همراه زعفران به گوشتهای پخته شده اضافه میکنیم. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید، تست طعم گرفته، نمک و ادویه آنرا اندازه میکنیم. پس از آن تخممرغها را تک تک روی خورش میشکنیم و در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بسته شود. در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو میکنیم.
نکته
میتوان از آبغــوره نیز برای طعم دادن به این غذا استفاده نمود.
این غذا از خوراکهای سنتی منطقه آذربایجان است.
میتوان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد.
همچنین میتوانید تخممرغها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.
>> پارسینه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد