بحرین و لایحه مبارزه با تروریسم

جام جم آنلاین: دولت بحرین لایحه مجازات اعدام برای تروریست ها را به مجلس این کشور پیشنهاد داد. رویترز به نقل از وسایل ارتباط جمعی رسمی و نمایندگان مجلس بحرین نوشت:
کد خبر: ۶۲۸۴۴
این تصمیم به دنبال تشدید فعالیت های تندروهای تروریست در منطقه خلیج فارس به عنوان اقدامی در مبارزه با تروریسم اتخاذ شده است.
برپایه این گزارش اگرچه بحرین همچنان میزبان ناوگان پنجم آمریکایی است اما خشونت مرتبط به القاعده چنان که در عربستان و کویت فعالیت دارد به این کشور آسیبی وارد نکرده است.
خبرگزاری رسمی بحرین نوشت: حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین خطاب به اعضاء هر دو مجلس (شورا و نمایندگان) گفته است که این قانون نسبت به همه چه از داخل باشند یا از خارج آمده باشند یکسان اجرا می شود.
به گزارش رویترز نمایندگان در این خصوص گفتند: مطابق این قانون تمامی کسانی که دست به عملیات تروریستی بزنند اعدام خواهند شد و در عین حال کسانی که از دین به سود تندروی های خود استفاده کنند زندانی خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها