این مسئله هنگام پوست کندن سیبزمینی هم تا زمان سرخ کردنش صادق است. بیشتر خانمهای خانهدار از سیاه شدن و تغییر رنگ قارچ هم پس از شستشو یا ماندن آن در یخچال شکایت دارند.
برای سیاه نشدن سیبزمینی تنها کافی است پس از پوست کندن و خلال کردن یا ریز کردن آن مقداری آب ولرم را در ظرفی بریزند و یک قاشق چایخوری سرخالی نمک به آن بیفزایید و تا زمان استفاده، سیبزمینیها را در آن آب نمک نگه دارید. نمک موجود در آب هم باعث مزهدار شدن سیبزمینی میشود و هم از پس دادن ویتامینهای سیبزمینی به آب جلوگیری میکند.
جهت جلوگیری از سیاه شدن موز، سیب و قارچ، چارهِ کار استفاده از چند قطره لیموترش است. کافی است پس از پوست کندن و قاچ کردن این مواد آن ها را در کاسهای بریزید و مقدار کمی (نصف یک لیموترش کوچک کافی است) آبلیموی تازه روی آن بچکانید و ظرف را طوری تکان دهید که آبلیموها به تمام مواد آغشته شوند. حال میتوانید با خیال راحت قارچ را با همان رنگ اولیهِ خود در فریزر قرار دهید و با موز و سیب خود نیز سالاد میوهای درست کنید که سیاه نشود.
>> اطلاعات بین المللی
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: