ایران زمین

مسئول رسیدگی به دریاچه ارومیه معرفی شد

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی گفت: درجلسه دیروز مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی با رئیس‌جمهور، عیسی کلانتری به عنوان مسئول مستقیم برای رسیدگی به موضوعات دریاچه ارومیه انتخاب شد.
کد خبر: ۶۱۹۵۹۶

محمداسماعیل سعیدی افزود: در این جلسه نمایندگان استان آذربایجان شرقی پیشنهاد دادند فردی فارغ از مسائل و دغدغه‌های اجرایی به چالش‌ها و موضوعات دریاچه ارومیه رسیدگی کند که رئیس‌جمهور، آقای کلانتری را به عنوان مسئول مستقیم رسیدگی به این موضوع ملی انتخاب کرد.وی گفت: در این جلسه مسائل، مشکلات، خواسته‌ها و نیازهای استان در تمام زمینه‌های اقتصادی، صنعتی، کشاورزی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی مطرح شد و رئیس‌جمهور نیز برای رسیدگی و پیگیری این موارد قول مساعد داد.

سعیدی از ارائه مسائل شهرستان نیز در این جلسه خبر داد و گفت: در این جلسه هر کدام از نمایندگان حوزه‌های انتخابی آذربایجان‌شرقی مسائل و خواسته‌های خود را به طور مستقیم به رئیس‌جمهور انتقال دادند. ‌/‌ فارس

«مهارلو» پر آب شد، پرندگان بازگشتند

با توجه به بارندگی‌های یکی دو هفته اخیر در سطح شهرستان شیراز، هم‌اکنون دریاچه مهارلو 40 درصد آبگیری شده، در حالی که پرندگان مهاجر نیز این روزها مهمان این تالاب شده‌اند.

مهارلو در 15 کیلومتری شیراز واقع شده و با وسعتی حدود 600 کیلومترمربع پناهگاهی برای حیات وحش و پرندگان از جمله فلامینگو، مرغابی و آنقوت محسوب می‌شود، اما طی چند سال اخیر وسعت دریاچه به دلیل خشکسالی کاهش یافته و زیستگاه این گونه‌های جانوری نیز در خطر نابودی قرار گرفته است.معاون نظارت و پایش محیط زیست استان فارس دراین‌باره به مهر گفت: با توجه به بارندگی‌های خوبی که طی چند روز گذشته در استان فارس صورت گرفت، حدود 40 درصد از دریاچه مهارلو آبگیری شد.

محسن جعفری با بیان این‌که عمق دریاچه مهارلو نیز خوب است، به مهاجرت پرندگان به این دریاچه اشاره کرد و افزود: با توجه به این که اکنون فصل مهاجرت پرندگان است، تعداد قابل توجهی پرنده مهاجر از جمله درنا و فلامینگو در این دریاچه مشاهده شده است.علمدار علمداری، کارشناس حوزه محیط زیست در استان فارس نیز با بیان این‌که وضع تالاب مهارلو نسبت به دیگر تالاب‌های استان فارس بهتر و تا حد قابل توجهی آبگیری شده است، تاکید کرد: البته دریاچه مهارلو همواره آبدار بوده که این امر نیز به دلیل ورود فاضلاب‌های شهر شیراز به داخل دریاچه است.

نخستین شهردار زن در گیلان منصوب شد

مریم پاکزاد با حکم استاندار گیلان به عنوان نخستین شهردار زن این استان، تصدی شهر «لولمان» را به دست گرفت.

سیده‌مریم پاکزاد که با آرای اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر لولمان به عنوان شهردار منتخب معرفی شده بود پس از طی مراحل قانونی و با تائید استانداری دیروز رسما کار خود را در شهرداری لولمان آغاز کرد.شهردار لولمان که بیش ازسه سال با سمت دهیار لاکان رشت کار اجرایی خود را آغاز کرده، دارای مدرک کارشناسی ارشد در آی.تی است.

پاکزاد، معاون آموزشی مدارس غیر انتفاعی بوده است که با حکم استاندار گیلان به عنوان شهردار لولمان آغاز به‌کار کرد.

گیلان دارای 52 شهرداری است و سیده مریم پاکزاد تنها شهردار زن این استان محسوب می‌شود.

لولمان یکی از دهستان‌های بخش کوچصفهان شهرستان رشت بود که با تجمیع روستاهای رودبارکی، مبارک‌آباد، رشت‌آباد، چلک و کرباسده در سال 88 با تصویب رئیس‌جمهور وقت به شهر «لولمان» تبدیل شد.‌ / ‌ فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها