قزوه: برخی مداحی‌ها برای عده‌ای خاص دکان شده است

«انگشتری سوم خاتم» رونمایی شد

علیرضا قزوه در مراسم رونمایی از مجموعه شعر جدیدش با عنوان «انگشتری سوم خاتم» با انتقاد از مداحی‌های رایج در کشور طی سال‌های اخیر گفت: برخی مداحی‌های امروز دکان شده و مداحانشان اگر حتی شهید مطهری هم زنده بود و به آنها اعتراض می‌کرد، به آن توجهی نمی‌کردند و به‌همین دلیل است که باور دارم باید امروز حقیقت عاشورا را فریاد زد.
کد خبر: ۶۱۹۱۹۳

به گزارش مهر، آیین رونمایی از مجموعه شعر «انگشتری سوم خاتم» سروده علیرضا قزوه، روز گذشته برگزار شد.

در این مراسم علیرضا قزوه در سخنانی با اشاره به این‌که این کتاب نخستین بار به عنوان نذر فرهنگی در هند منتشر شده است، گفت: من بسیار امید دارم که نذر فرهنگی در کشور ما باب شود که متاسفانه تاکنون این‌گونه نبوده است. ما در ایام مختلف بویژه در ماه محرم غذاهای نذری زیادی می‌پزیم که همه آنها رنگ و بو و عطر خاص خود را دارد، اما انگار در بحث کتاب، سخنرانی، خطبه‌خوانی و مداحی هرچه نمک کارمان کم و زیاد شود برایمان فرقی ندارد.

قزوه ادامه داد: خیلی اوقات می‌بینم مداحان چیزهایی می‌خوانند که بیشتر در فضای خنده و فیگور و به منظور نمایش صدایشان است. مثلا همین امسال در مجلسی مداحی رباعی خواند که وزن سه مصرعش ایراد داشت. بعد از مراسم که از او پرسیدم، چرا اشتباه می‌خواند گفت، «ایرادی ندارد. مگر باید همه اشعار وزنشان درست باشد؟» انگار یادمان رفته که باید برای همه چیز امام حسین(ع) سنگ تمام بگذاریم.

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری افزود: زمانی که در تاجیکستان بودم، می‌دیدم که هرگاه خانواده‌ای صاحب یک فرزند دوقلو می‌شود، بدون استثنا پسرانشان را حسن و حسین و دخترانشان را فاطمه و زهرا نام می‌گذاشتند و به این اندیشیدم اینها که اکثرا اهل تسنن و حنفی هستند، این‌گونه عمل می‌کنند و ما شیعیان غافلیم. در هند هم که رهبر آزادی‌اش گاندی است، از او نقل شده که آزادی را مدیون امام حسین(ع) می‌داند. وی در پایان گفت: امروزه در سوریه جنایت‌هایی را شاهدیم که تنها به کمک فرهنگ عاشورایی می‌توان با آن مقابله کرد. باور دارم که تنها امام حسین(ع) و عاشوراست که می‌تواند کمک کند تا جلوی ظلمی مانند بریده شدن سر 5000 شیعه گرفته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها