از میان نظرات شما

بازگشت به زندگی با ایمان و توکل

در شماره قبل گفت‌وگو با مردی به نام رحمان را خواندید که برادر خود را به قتل رسانده است. رحمان قصد قتل نداشت و به گفته خودش از کاری که کرده بشدت پشیمان است. از شما پرسیده بودیم او برای رهایی از عذاب وجدان و بازگشت به زندگی عادی چه باید بکند و رفتارش را چگونه باید تغییر بدهد؟
کد خبر: ۶۰۹۰۷۷

خواننده‌ای از گرمسار نظر داده است: رحمان باید با روانپزشک مشورت کند و بیشتر با قرآن و در مسجد و در میان مردم باشد.

سیدجمال‌الدین، یکی از خوانندگان کرجی است که در پیامکش نوشته است: مساله فقط رحمان نیست. بسیاری از جوانان حتی در برخورد با پدر و مادر و خواهران خود از کوره درمی‌روند. این شما صاحبان مطبوعات هستید که باید درباره رفتار افراد خانوده بیشتر بنویسید.

مخاطب دیگری پیام داده است: به نظر من باید به خدا توکل کند و برای مدتی در شهرستان مشغول به کار شود؛ چون با ندیدن پدر و مادر هم خودش و هم آنها زودتر به آرامش می‌رسند.

خواننده دیگری نیز نوشته است: به نظر من رحمان باید تمام تلاشش را بکند تا یک زندگی جدید را بسازد و به خودش، خانواده‌اش و همه افرادی که این موضوع را می‌دانند ثابت کند واقعا عوض شده است. باید با این موضوع کنار بیاید. با خوب بودن و باخدا و باایمان بودن می‌تواند این موضوع را هضم کند. امیدوارم موفق شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها