jamejamsara
سرا پیشخوان سرا کد خبر: ۶۰۸۲۹۱   ۲۹ مهر ۱۳۹۲  |  ۰۹:۰۰

شب‌های طولانی پاییزی از راه رسیده است و شما نیاز به برنامه‌هایی برای سرگرم کردن خود دارید. اگر این برنامه‌ها یک نتیجه خوشمزه در پی داشته باشند، چه بهتر! دارچین برای شما پیشنهاد ویژه‌ای دارد؛ دسر مقوی شکلات شیر قهوه.

به گزارش جام جم سرا به نقل از دارچین- این دسر یک میان وعده بی‌نظیر است که هم می‌توانید به عنوان صبحانه سرو کنید و هم به عنوان یک پذیرایی شیک و متفاوت برای مهمانی‌های عصرانه میل کنید.
تهیه این دسر دو مرحله دارد. پس از آماده کردن ترکیب اولیه، لازم است رویه شکلات را هم آماده کرده و به آن اضافه کنید. با دارچین همراه شوید.

مواد لازم دسر:

شکلات تخته؛ ۳۰۰ گرم
پور شکر؛ دو قاشق غذاخوری
مغز گردو؛ ۱۰۰ گرم
کره؛ ۵۰ گرم (معادل دو قاشق غذاخوری)
بیسکوییت خورد شده؛ پنج قاشق غذاخوری
کاکائو؛ دو قاشق غذاخوری
قهوه؛ یک قاشق غذاخوری
شیرخشک؛ یک قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ؛ یک عدد

مواد رویه شکلات:

کاکائو؛ یک قاشق
کره؛ ۵۰ گرم
پودر شکر؛ چهار قاشق غذاخوری
آب جوش؛ پنج قاشق سوپ‌خوری
ژلاتین؛ یک ورق
زرده تخم‌مرغ؛ یک عدد

طرز تهیه دسر:

شکلات تخته را به روش بن‌ماری روی بخار، حرارت می‌دهیم تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید.
کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می‌کنیم. پس از آن زرده تخم‌مرغ را به این ترکیب اضافه می‌کنیم.
حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم اضافه کنید. نوبت به شکلات تخته‌ای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه کنیم.
سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید.
این مواد را کاملا با هم ترکیب می‌کنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و کاملا روی آن را صاف می‌کنیم.

طرز تهیه مواد رویۀ شکلات:

کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش می‌خوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا می‌کنیم و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه می‌کنیم.
توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخم‌مرغ و کره به آن، کاملا شفاف شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد.
حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر می‌رویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. می‌توانید برای تزئین این دسر بی‌نظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقه‌تان استفاده کنید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پایتخت ایران اسلامی و ضرورت توسعه فرهنگی و هنری

پایتخت ایران اسلامی و ضرورت توسعه فرهنگی و هنری

تهران به تعبیر بسیاری از اساتید و فعالان فرهنگی به عنوان پایتخت فرهنگی کشور محسوب می‌شود و بیشتر رویدادهای مهم فرهنگی و هنری و رسانه‌ای کشور در حوزه این کلانشهر روی می‌دهد و به نوعی جهتگیری و سمت و سوی فعالیت‌ های فرهنگی کشور در ارتباط با فعالیت‌ های انجام شده در این کلانشهر تعریف می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر