ژیگوی فرانسوی؛ با دو شیوه و طعم متفاوت

خوراک ژیگو، غذایی گوشتی است که از گوشت گوسفند یا گوساله جوان تهیه می‌شود. ژیگو را با نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می‌کنند. در ادامه مطلب طرز تهیه ژیگو فرانسوی توضیح داده شده است که امیدوارم خوشتان بیاید.
کد خبر: ۶۰۴۲۸۱

مواد لازم:

گوشت ران گوسفند یا گوساله: ۱ عدد
نعنا و ترخون: به مقدار لازم
سیر: ۱۰ حبه
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

شیوه اول:
- ابتدا استخوان ران را خارج کرده، چربی‌های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کرده و دور می‌اندازیم.
- با نوک چاقو سوراخ‌هایی داخل گوشت ایجاد می‌کنیم و داخل هر کدام از سوراخ‌ها ۱ عدد سیر و مقداری ترخون و نعنا قرار می‌دهیم.
- داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط گاز قرار می‌دهیم تا داغ شود. روغنی که ژیگو را در آن سرخ می‌کنیم بهتر است کره آب شده یا روغن زیتون بدون بو باشد.
- سپس گوشت را با روغن داغ درون قابلمه، تا اندازه‌ای تفت می‌دهیم که رنگ گوشت تغییر کند.
- پیاز خلالی خرد شده، رب گوجه فرنگی و ۴ لیوان آب را به گوشت اضافه کرده و بعد از به جوش آمدن حرارت گاز را کم می‌کنیم تا ژیگو پخته شده و آب غذا تمام شود.
- ژیگوی آماده شده را در ظرف مناسب گذاشته، با چاقو به صورت رولت‌های باریک برش زده و سس باقی مانده را روی آن می‌ریزیم.
- سیب زمینی را بصورت خلالی خرد کرده و همراه سیر خرد شده سرخ می‌کنیم، سپس دور ژیگوی آماده شده چیده، سرو می‌کنیم.

شیوه دوم:
- ابتدا استخوان ران را خارج کرده، چربی‌های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کرده و دور می‌اندازیم.
- با نوک چاقو سوراخ‌هایی داخل گوشت ایجاد می‌کنیم و داخل هر کدام از سوراخ‌ها ۱ عدد سیر و مقداری ترخون و نعنا قرار می‌دهیم.
- برای تهیه ژیگوی فرانسوی در فر، ابتدا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم.
- سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی یا مکعب‌های درشت خرد می‌کنیم.
- کف سینی فر را چرب کرده، سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سییی ریخته و پخش می‌کنیم.
- گوشت را روی سیب زمینی‌ها قرارمی دهیم.
- روی گوشت را با کره یا روغن زیتون خوب چرب می‌کنیم و رویش نمک و فلفل می‌پاشیم.
- ۲ لیوان آب داخل سینی فر ریخته، به مدت ۳-۲ ساعت داخل فر قرار می‌دهیم تا گوشت پخته شود.
- ژیگوی آماده شده را در ظرف مناسب گذاشته، با چاقو به صورت رولت‌های باریک برش زده، در انتها عصاره‌ای را که ته سینی باقی مانده است رویش ریخته و سرو می‌کنیم.

نکته:
- می‌توانیم بسته به ذائقه، مقدار سیر را کم یا زیاد کنیم. بدون سیر ژیگو خوش طعم نخواهد شد.
- گوشت ژیگو باید نرم و از ران گوساله یا گوسفند جوان باشد.
>> نون و آب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
shine
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
۰
۰
خیلی كامل بود به كارم اومد

نیازمندی ها