علیاکبر محزون در گفتوگو با ایرنا افزود: بیشترین طلاقهای ثبت شده در گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال رخ داده، ضمن آنکه ۵۰ درصد طلاقها در پنج سال اول زندگی اتفاق میافتد.
وی با انتقاد از اظهارنظرهای غیرکارشناسی درباره افزایش طلاق در کشور اظهار کرد: متاسفانه برخی افراد افزایش طلاق را بدون در نظر گرفتن تحولات جمعیتی و ساختار آن در کشور تلقی میکنند که این موضوعی غیرکارشناسی است.
محزون از ثبت علل طلاق در کشور خبر داد و عنوان کرد: براساس تعاملاتی که با نهادهای ذیربط صورت گرفته، قراراست بزودی علل طلاق نیز ثبت و منتشر شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم