بعد از پیوستن به تیم لاس پالماس

شجاعی: دوباره به لالیگا برمی گردم

مسعود شجاعی با اعلام این که هدفش از پیوستن به لاس پالماس فوتبال زیبا بود می‌گوید با کارلوس کروش برای رفتن به این تیم مشورت کرده‌ام.
کد خبر: ۵۹۴۶۷۳
شجاعی: دوباره به لالیگا برمی گردم

به گزارش سایت جام جم ورزشی؛ مسعود شجاعی با قراردادی یک ساله به تیم لاس پالماس در دسته دو اسپانیا پیوست تا از این به بعد با پیراهن شماره "12" این تیم به میدان برود.

مسعود شجاعی روز گذشته (جمعه) در مراسم معارفه خود در باشگاه لاس پالماس، درباره پیوستن به این تیم، گفت: همیشه می‌دانستم که لاس پالماس تیم بزرگی در اسپانیاست، به همین خاطر تصمیم گرفتم تا به این تیم بپیوندم. می‌خواهم در لاس‌پالماس از فوتبال لذت ببرم و بتوانم به تیم کمک کنم تا به لالیگا بیاییم.

مسعود شجاعی در ادامه، گفت: با احترام به تمام تیم‌ها به لاس‌پالماس آمدم، زیرا لاس‌پالماس تیمی است که همیشه فوتبال زیبایی را ارائه می‌کند و این چیزی است که من به دنبال آن بودم. در لاس‌پالماس، آراندا و والرون را می‌شناسم که بازیکنان بزرگی هستند. همه چیز فراهم است تا بتوانیم در این فصل فوتبال زیبایی را به نمایش بگذاریم و به لالیگا صعود کنیم.

شجاعی درباره آمادگی خود نیز، گفت: من یک ماه با مربی بدنساز اوساسونا تمرین کرده‌ام تا بتوانم آمادگی خودم را حفظ کنم. الان خیلی خوبم و کاملا آماده بازی هستم.

شجاعی درباره پیوستنش به لاس‌پالماس، گفت: من با کارلوس کروش صحبت کرده‌ام و او به من گفت به تیمی برو که بتوانی در آنجا نه تنها فرصت بازی کردن را داشته باشی، بلکه بتوانی فوتبال زیبایی را به نمایش بگذاری. از رییس باشگاه و مسئولان باشگاه لاس‌پالماس که به من کمک کردند تا به این باشگاه بیاییم سپاسگزارم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها