نجات زلزله زده پس از 45 روز

جام جم آنلاین: پلیس یک جوان 18 ساله را 45 روز پس از زلزله 6 دی (26 دسامبر) گذشته جنوب آسیا، در جزیره ای دور افتاده در شبه جزیره اندامان و نیکوبار هند نجات داد.
کد خبر: ۵۸۸۹۱

به گزارش بی بی سی «جسی» در این مدت فقط میوه های جنگلی می خورده است. این زن چهارشنبه گذشته نزدیک محلی پیدا شد که 9 نفر از اعضای خانواده اش از جمله شوهر و فرزند او در آنجا ناپدید شده اند.
در این جزایر بیش از دو هزار نفر کشته و هزار نفر دیگر ناپدید شده اند. جسی را از جزایر پیلوپانجا در جنوب شبه جزیره پیدا کردند.
او به پلیس گفت گمان نمی کند شوهر و فرزند یک ساله اش زنده مانده باشند.
شوکت عزیز رئیس پلیس خلیج کمپبل به خبرگزاری فرانسه گفت پس از زلزله وقتی امواج اقیانوس نزدیک شدن جسی به جنگل فرار کرد و وقتی پس از چند روز برگشت بقیه مردم کشته شده یا به وسیله امدادگران تخلیه شده بودند.
عزیز گفت او وزن زیادی از دست داده و بدنش از نیش پشه ها ورم کرده است و در حال حاضر در بیمارستان بستری است. کمتر از هزار نفر در پیلوپانجا زندگی می کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها