جایزه‌ای به نام سعدی افشار

دبیر جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی از اجرای نمایش «طبیب اجباری» به همت برخی شاگردان و دوستان سعدی افشار و راه‌اندازی جایزه‌ای به نام این هنرمند سیاه‌باز کشورمان خبر داد.
کد خبر: ۵۸۰۰۴۲

به گزارش مهر، داوود فتحعلی‌بیگی دبیر شانزدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی درباره برنامه‌هایی که در این جشنواره برای زنده نگه داشتن نام سعدی افشار مدنظر قرار گرفته است، گفت: قصد داریم نمایش طبیب اجباری به روایت سعدی افشار را به چند نفر از هنرمندانی که با این هنرمند فقید همکاری داشته‌اند، پیشنهاد دهیم تا در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی تولید و اجرا کنند.او درباره پیشنهاد اختصاص جایزه‌ای به نام سعدی افشار در این جشنواره تأکید کرد: پیشنهاد اختصاص جایزه‌ای به نام سعدی افشار در جشنواره آیینی و سنتی پیشنهاد خوبی است که در ستاد برگزاری جشنواره مطرح می‌کنیم. در بخش پژوهش جشنواره جایزه دکتر جلال ستاری را داریم و خیلی خوب می‌شود که در بخش نمایش‌های سنتی و تخته حوضی نیز جایزه‌ای به نام سعدی افشار داشته باشیم.

فتحعلی‌بیگی از برگزاری آیین سخنوری کاملا سنتی به عنوان یکی دیگر از بخش‌های ویژه شانزدهمین دوره جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی خبر داد. جشنواره شانزدهم نمایش‌های آیینی و سنتی از بیست و دوم تا سی‌ام شهریور برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها