
به گزارش جام جم آنلاین پیش از این حسن روحانی رئیس جمهور منتخب پس از انتخاب شدن به خانه آیت الله هاشمی رفسنجانی رفته و با او دیدار و گفتوگو کرده بود و این بار رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به دیدار وی رفت.
همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در محل استقرار موقت رئیس جمهور منتخب با دکتر حسن روحانی دیدار و گفتگو کرد.
سیدمحمد حسینی که معاونانش نیز وی را همراهی می کردند در به واحد مرکزی خبر گفت: در این دیدار درباره فعالیت های انجام شده و در دست اقدام حوزه فرهنگ و هنر ، زیر ساخت ها، برنامه ها و اولویت های این حوزه و نیز مشکلات موجود در حوزه کاغذ و مسائل صنفی هنرمندان به رئیس جمهور منتخب گزارش داده شد.
وی ابراز امیدواری کرد با اهتمام ویژه در دولت یازدهم شاهد رشد و پیشرفت بیشتر حوزه فرهنگ و هنر باشیم.
وزیرآموزش و پرورش هم با حضور در محل استقرار موقت رئیس جمهور منتخب با حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی دیدار و گفتگو کرد.
حمیدرضا حاجی بابایی پس از پایان این دیدار گفت: در این دیدار انتخاب دکتر حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب به وی تبریک گفته شد و به همراه معاونان و مسئولان آموزش و پرورش گزارشی را از وضع کنونی و روند تحولات در آموزش و پرورش خدمت رئیس جمهور منتخب ارائه کردیم.
وی گفت: دیدگاه های رئیس جمهور منتخب را شنیدیم تا با استفاده از این دیدگاهها ،همکاریها را در مدت باقیمانده به خوبی ادامه دهیم.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد