متهم فراری با پیشنهاد کرایه بالا، مرد قربانی را فریب داده بود

اسیدپاشی برای سرقت خودرو

مرد تبهکار که هنگام سرقت خودرو، روی راننده اسید پاشیده و چشمان او را کور کرده است، تحت تعقیب پلیس قرار گرفت.
کد خبر: ۵۷۴۴۱۹

به گزارش مهر، قربانی اسیدپاشی وقتی عصر روز پنجم اسفند 89 مردی را به عنوان مسافر دربستی سوار خودروی پیکان خود کرد، نمی‌دانست قربانی سرقتی هولناک خواهد شد.

سارق پس از کشاندن قربانی به بیابان‌های ورامین، روی صورت مرد جوان اسید پاشید و پس از سرقت خودرو از محل فرار کرد. با گذشت 28 ماه از ماجرای اسیدپاشی، هنوز هویت مرد سارق شناسایی نشده است.

جوان مالباخته که دیروز برای پیگیری پرونده‌اش به شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران آمده بود، در ارتباط با حادثه گفت: با خودروی سواری که خریده بودم در ورامین مسافرکشی می‌کردم. روز حادثه حوالی غروب مردی جوان از من خواست او را دربستی از میدان ورامین به روستای پلنگ دره ببرم.

وی ادامه داد: پس از رسیدن به بیابان‌های اطراف پلنگ دره، او خواست توقف کنم تا کارگرش را سوار کنیم و برگردیم. چند ثانیه بعد از پیاده شدن دوباره به سمت ماشین آمد و گفت چای نمی‌خوری؟ وقتی به سمتش برگشتم مایعی را روی صورتم پاشید که احساس سوختگی کردم. مرد جوان مرا از خودرو بیرون انداخت و با سرقت پیکان از محل گریخت. بر اثر سوختگی فریاد می‌زدم و درخواست کمک می‌کردم. اهالی روستا با شنیدن فریادهایم به سمتم آمدند و با اورژانس تماس گرفتند.

مرد جوان که در این حادثه هر دو چشم خود را از دست داده است، گفت: تاکنون 34 بار تحت عمل جراحی قرار گرفته‌ام. در حین درمان به علت مصرف فراوان قرص دچار ناراحتی معده شدم.

وی یادآور شد: مرد اسیدپاش فردای آن روز خودروی مرا به صورت قولنامه‌ای و با شناسنامه جعلی در شهرری فروخته که سه ماه بعد خودرو پیدا شد.

قاضی همتیار رئیس شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران در این باره گفت: بر اساس گفته شاکی، مرد اسیدپاش، جوانی حدود سی‌ودو ساله و لاغراندام و با قدی حدود 160 سانتی‌متر بوده است که تاکنون تلاش برای شناسایی و دستگیری او بی‌نتیجه مانده است.

از افرادی که به این شیوه مورد سرقت قرار گرفته‌اند یا اطلاعاتی از مرد اسیدپاش دارند، درخواست می‌شود موضوع را به شعبه 113 دادگاه کیفری یا پلیس آگاهی ورامین اطلاع دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها