در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
غلامرضا طایی در گفتوگو با فارس در سمیرم با اشاره به بارش شدید برف در این شهرستان اظهار کرد: با تلاش راهداران، از 80 روستای شهرستان که بر اثر بارش شدید برف مسدود شده بودند، تاکنون 44 جاده روستایی شهرستان فریدن بازگشایی شده است
وی از بارش شدید 18 ساعت برف در این شهرستان خبر داد و گفت: بارش برف دیروز از ساعت 14 در این شهرستان آغاز و تا ساعت 8 صبح امروز ادامه یافت.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سمیرم افزود: میزان بارش در سطح شهر 30 سانتی متر و در بیرون از شهر و در نقاط برفگیر، 55 سانتی متر بوده و این بارشها با کولاک شدید همراه بوده است.
وی تصریح کرد: تاکنون با تلاش راهداران اداره راه سمیرم، از 80 راه روستایی که به علت برف عبور و مرور در آنها مسدود شده بود، 44 راه روستایی بازگشایی شده و تردد در آنها ادامه دارد.
طایی با اعلام اینکه تاکنون هیچ حادثه جدیدی گزارش نشده است خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم که تا پایان امروز 30 روستای باقی مانده را بازگشایی کنیم.
گفتنی است شهرستان سمیرم در 165 کیلومتری، از جمله برف گیر جنوب استان اصفهان است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: