آقای عزت الله ضرغامی در مصاحبه اختصاصی با واحد مرکزی خبر افزود : از زمانی که حساسیت های دنیای غرب به سرکردگی آمریکا نسبت به رسانه های جمهوری اسلامی ایران بیشتر شده ، تعداد مخاطبان و علاقه مندان به شبکه ها و برنامه های برون مرزی کشور نیز در مناطق مختلف جهان افزایش یافته است .
او با بیان اینکه این تحریمها هزینه زیادی را به آمریکا و اتحادیه ی اروپا تحمیل می کند، گفت : تمامی شبکه های برون مرزی رسانه ملی شامل اسپان تی وی ، پرس تی وی ، العالم ، کوثر و سحر فعالند و پخش برنامه ایران برای علاقه مندان در مناطق مختلف دنیا ادامه دارد .
رئیس رسانه ملی همچنین تحریم صدا و سیما را نشانه توانمندی ایران در عرصه جنگ رسانه ای اعلام کرد و افزود : قلدری و اعمال فشار دنیای استکبار بر موسسات ماهواره ای نشانه درماندگی آنان در مقابل حقیقت است و آزادی بیان و حقوق بشر غربی ها را به استهزاء می گیرد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد