در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
"علیرضا دائمی" در ارتباط با وضعیت درآمدهای وزارت نیرو از محل فروش آب به مشترکان، برنامه ریزی در این حوزه را طبق یک فرمول اقتصادی دانست و گفت: در این بخش بر اساس یک مدل کسب و کار سرمایه گذاری صورت می گیرد.
سرپرست معاونت آب و آبفای وزارت نیرو با تاکید بر تعیین قیمت آب بر مبنا مدل کسب و کار، اظهار داشت: بخشی از قیمت آب توسط مردم و مابقی از سوی دولت تامین و پرداخت می شود.
دائمی پرداخت هزینه آب از سوی دولت را در قالب ردیف بودجه امکانپذیر دانست و ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته، قرار است به جای سرمایه گذاری دولت در استحصال آب، این کار توسط بخش خصوصی انجام شود و مابه التفاوت آن توسط دولت تامین خواهد شد.
این مقام مسئول در وزارت نیرو تاکید کرد: وقتی سدی ساخته شود دولت آن را برای مصارف گوناگون خواهد خرید و به مصارف مختلف اختصاص خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه بخش صنعت هزینه مصرف آب خود را می پردازد، تصریح کرد: با این حال دو بخش شرب خانگی و کشاورزی هنوز از یارانه استفاده می کنند.
سرپرست معاونت آب و آبفای وزارت نیرو اظهار داشت: هم اکنون با وجود اجرای یک فاز از هدفمندی یارانه ها، بخش شرب خانگی سه چهارم از هزینه آب را به صورت یارانه دریافت می کند و تنها بخش کوچکی از هزینه آب را می پردازد.
دائمی همچنین از پرداخت یارانه به آب کشاورزی خبر داد و افزود: در این بخش هنوز هم 10 برابر هزینه تولید، یارانه آب پرداخت می شود.
این مقام مسئول در وزارت نیرو گفت: هم اکنون از مدیریت بخش خصوصی در تصفیه خانه ها و تبدیل آب های شور به شرب استفاده شده است و توسعه این برنامه دنبال می شود.(مهر)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: