در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، در واقع می توان مکزیک را یکی از برندگان اصلی فرضیه پایان جهان دانست. کانکون واقع در ایالت "کوئینتانا رو" یکی از پنج ایالت مکزیک که تمدن مایا در آنها به وجود آمد ، هتلداران پیش بینی کرده اند که تا 90 درصد اتاق ها و اماکن اقامتی توسط توریست هایی که از سراسر جهان خواهند آمد، اشغال می شود.
در حقیقت این مساله به منزله یک کپسول اکسیژن برای این منطقه خواهد بود که از سال 2009 به دلیل بحران اقتصادی جان به تنگی نفس افتاده است.
رودریگو دلا پنیا رییس اتحادیه هتلداران کانکون می گوید: شعار توریستی "انتظار برای پایان" از چندی پیش برای اماکن توریستی کانکون سودآور بوده زیرا از هم اکنون تعداد توریست ها دستکم 9 درصد نسبت به سال گذشته افزایش نشان می دهد.
همچنین منطقه ریویئرا مایا با سواحل گسترده اش یک مکان استراتژیک برای رونق توریستی در ایام "انتظار برای پایان جهان " محسوب می شود زیرا فقط 188 کیلومتر با سایت باستانی "چیچن ایتزا" فاصله دارد که هرم " کوکولکان" نام مهمترین الهه مایا در آن واقع شده است.
"چیچن ایتزا" در ایالت یوکاتان مشهورترین سایت باستانی پذیرای بیشترین تعداد توریست ها خواهد بود . از مدتی قبل تبلیغات زیادی در مورد مراسم 21 دسامبر که همراه با بازسازی بسیاری از رسوم مایا ها خواهد بود ، صورت گرفت.
در عین حال ، ایالت های چیاپاس و تاباسکو با تدارک های گسترده ای خود را آماده پذیرش انبوه توریست ها کرده اند. در هر حال، مکزیک ظاهرا برنده اصلی شایعه " پایان جهان " است، مگر چند بار دنیا به پایان می رسد. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: