هدف از ساخت این سریال آموزش مسائل شهروندی، آپارتمان نشینی و ارتباط بین همسایگان است

ساکنان جدید آپارتمان پلاک یک

تصویربرداری ده قسمت از مجموعه «تهران پلاک یک» مهدی مظلومی به پایان رسید. این مجموعه در 30 قسمت تولید می شود.
کد خبر: ۵۱۷۹۳۴

فرهاد فرج‌نظام، تهیه‌کننده «تهران پلاک یک» در گفت‌وگو با ایسنا، از حضور لیلی رشیدی در جمع بازیگران این مجموعه خبر داد و گفت: این بازیگر در کنار اشکان خطیبی نقش هانیه (خواهر بهنام) را ایفا می‌کند.

او همچنین از اضافه شدن اسماعیل سلطانیان در نقش فرهمند و لیلا بوشهری در نقش پری دخترشان علیرضا ابراهیمی در نقش فرزین و آزیتا ترکاشوند در نقش همسر او ، به این مجموعه خبر داد.

فرج‌نظام در ادامه با بیان این‌که علاوه بر این‌که بازیگران ثابت‌اند، افزود: در هر قسمت یک داستان رخ می‌دهد و هر بخش داستان‌هایش کاملا متفاوت است.این تهیه‌کننده با اشاره به این‌که تصویربرداری این مجموعه قرار است تا دی به اتمام برسد، خاطرنشان کرد: هنوز توافقی برای زمان پخش این مجموعه با شبکه تهران نداشته‌ایم.

وی همچنین با بیان این‌که آهنگساز این مجموعه مشخص شده است و محمد محمدعلی کار آن را برعهده دارد، درباره تیتراژ پایانی آن گفت: هنوز بحثی برای تیتراژ ابتدایی و پایانی و انتخاب خواننده نداشته‌ایم. ‌این سریال طنز در 30 قسمت 40 دقیقه‌ای برای شبکه تهران ساخته می‌شود که تصویربرداری آن بیشتر در یک مجتمع 15 واحدی به نام مجتمع مسکونی دلنواز در ولنجک صورت می‌گیرد.مجموعه طنز «تهران پلاک یک» آموزش مسائل شهروندی و به ویژه آپارتمان‌نشینی را مدنظر دارد و هدف از ساخت آن ارتقای فرهنگ آپارتمان‌نشینی با نگاه طنز است. علیرضا خمسه، داریوش مودبیان، برزو ارجمند، اشکان خطیبی، ‌ناهید مسلمی، مهتاج نجومی و لیلی رشیدی از جمله بازیگران ثابت این مجموعه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها