به گزارش واحد مرکزی خبر، استاندار تهران در حاشیه بازدید از طرح مسکن مهر شهر پردیس گفت: تا تکمیل مترو برای تقویت شبکه حمل و نقل عمومی این شهر طرح هایی مانند اضافه کردن اتوبوس به سیستم شهری اجرا می شود.
مرتضی تمدن درباره مشکل ساخت و ساز در منطقه تلو افزود: به طور کلی هرگونه ساخت و ساز در شمال اتوبان بابایی ممنوع است و حتی صاحبان اراضی منطقه حق ساخت و ساز در این منطقه را ندارند و کسانی هم که ساختمان آنها نیمه ساخته است حق تکمیل ندارند.
وی افزود : بر اساس برنامه مقرر شده یا ارزش این اراضی تقویم شود و به صاحبان آن داده شود و یا زمین معوض به آنها داده شود.
استاندار تهران درباره طرح مسکن مهر گفت : با توجه به تجربیات گذشته مسکن مهر برای اولین بار در طرح های جدید مسکن مهر پردیس علاوه بر ساختمان ها تمام امکانات زیربنایی مانند آب ، برق ، گاز ، مدرسه ، مسجد و کلانتری توسط خود پیمانکار ساخته می شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم