در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، ملک عبدالله دوم پادشاه اردن در سخنرانی هفتۀ گذشتۀ خود و در دیدار با بیش از 3000 نفر که نماینده تشکل های مختلف اردن، گفت: "اگر هدف از این شعارها زیر سوال بردن حکومت هاشمی ها بر کشور است، بدانید که حکومت برای خاندان هاشمی هیچ وقت یک فرصت و "غنیمت" نبوده است، بلکه ما آن را یک مسئولیت و وظیفه می دانیم و برای برای خدمت به امت و دفاع از حقوق آنان، فداکاری و از خودگذشتگی می کنیم"!
وی با دعوت از همه اقشار مختلف اردنی ها از جمله مخالفان برای شرکت در انتخابات پارلمانی که در 23 ژانویه آتی برگزار خواهد شد، افزود: "اگر می خواهید به اوضاع اردن بهبود بخشید، انتخابات و پارلمان آتی بهترین فرصت برای آن است و کسانی که خواهان اصلاحات بیشتر یا تغییر قانون انتخابات هستند، در پارلمان آینده از طریق صندوق های رای که تجلی خواست و اراده مردمی است، فعالیت کنند".
لازم به ذکر است، گروه اخوان المسلمین اردن در اقدامی که ممکن است مقدمه از ورود این کشور به بحران سیاسی باشد، در 12 ماه ژوئیه گذشته رسما تحریم این انتخابات را اعلام و تاکید کرد که مجلس نمایندگان آتی نوعی نسخه برداری از مجلس سابق خواهد بود.
شباهت ادبیات دیکتاتورهای سابق و کنونی منطقه، حاکی از نزدیک شدن آنان به روزهای پایان حکومت است؛ چنان که شاه معدوم – یکی از مهمترین هم پیمانان شاه سابق اردن- نیز در ماه های آخر حکومت استبدادی خود، عباراتی مشابه را برای آرام کردن طوفان خشم انقلابی مردم به کار می برد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: