بیش از 2 هزار روستایی خانه‌هایشان را ترک کردند

حریق گسترده در جنگل‌های اسپانیا

حریق گسترده‌ای که از عصر روز یکشنبه در جنگل‌ها و مراتع ایالت والنسیا در شرق اسپانیا آغاز شد و همچنان ادامه دارد، موجب شده است بیش از 2000 نفر از مردم شش روستای این منطقه خانه‌هایشان را ترک کنند.
کد خبر: ۵۰۳۸۶۴

گسترش آتش‌سوزی موجب شده است به‌دلیل دود و خاکستر ناشی از آتش، چهار جاده که از این مناطق عبور می‌کند، نیز بسته شود.

به گفته مقامات ایالتی والنسیا، 14 فروند هواپیما و بالگرد آتش‌نشانی همراه 500 نفر از نیروهای امدادی به اطفای حریق مشغولند، اما تاکنون موفق نشده‌اند این آتش‌سوزی را مهار کنند و باید تجهیزات و نیروهای بیشتری به این منطقه اعزام شود.

از سوی دیگر، گسترش دامنه حریق موجب شده است حدود یکصد نفر دیگر از ساکنان مناطق مجاور نیز مجبور به تخلیه خانه‌های خود شوند.

براساس گزارش‌ها، وزش باد شدید در این منطقه مسیر آتش را تغییر داده و موجب شده است آتش بار دیگر به‌سوی مناطق حادثه دیده باز گردد و نیروهای امدادی را فراری دهد.

هنوز منشأ این آتش‌سوزی معلوم نیست، اما مقام‌های محلی گفته‌اند که حریق ابتدا در یک علفزار و منطقه شیب‌دار درختکاری شده آغاز شد و به‌دلیل خشکسالی بسرعت گسترش یافت. ‌(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها