المپیک 2012 لندن

مدال طلای تنیس به گردن مورای افتاد

اندی مورای تنیسور بریتانیایی در فینال تنیس انفرادی مردان المپیک راجر فدرر تنیسور سوئیسی را به راحتی شکست داد و مدال طلای این رشته را به گردن آویخت.
کد خبر: ۴۹۲۹۸۳

به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از لومتن، اندی مورای امروز در استادیوم ویمبلدون لندن توانست شکست تلخی را به راجر فدرر تنیسور سوئیسی تحمیل کرده و انتقام چندین شکست خود را به ویژه در فینال گرند اسلم ویمبلدون سال جاری از فدرر بگیرد.

مورای در فینال تنیس انفرادی مردان المپیک لندن فدرر را در سه ست پیاپی و با نتایج 2-6 ،‌1-6 و 4-6 شکست داده  و مدال طلای این رشته را به گردن آویخت. فدرر به مدال نقره اکتفا کرد.

در دیدار رده بندی  خوان مارتین دل پورتو تنیسور آرژانتینی نوواک جوکوویچ تنیسور صرب را در دو ست متوالی و با نتایج  5-7 و 4-6 شکست داد و صاحب مدال برنز شد. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها