تمرین قبل از افطار، ممنوع

علی کفاشیان درباره برگزاری رقابتهای فوتبال در ماه مبارک رمضان نامه‌ای خطاب به مدیران باشگاههای فوتبال کشور نوشت.
کد خبر: ۴۸۷۷۰۶

 به گزارش روز یکشنبه جام‌جم آنلاین به نقل از سایت رسمی فدراسیون؛ متن نامه به شرح زیر است:

مدیران محترم باشگاههای کشور رمضان ماه ضیافت خداست. ماهی که با ارزش ترین شب سال در آن واقع شده است و آنکه در این ماه پر فضیلت بازنده باشد، چه باخت سنگینی داده است.

فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران همواره به پاسداشت ارزش‌ها و شعائر دینی تاکید ورزیده و در این برهه هم ارشادات حضرات آیات عظام و مراجع محترم تقلید را به عنوان راهنمایی راهگشا سرلوحه برنامه‌ها قرار داده و اعلام می‌دارد:

1 ــ در ماه مبارک رمضان کلیه مسابقات یک ساعت و نیم بعد از افطار برگزار می‌شود.

2 ــ به تبع انجام بازیها در آن ساعت، اصول حرفه‌ای ایجاب می‌کند که تمرینات تیم‌ها نیز همزمان با ساعت بازیها برگزار می‌شود، لذا انجام تمرین در ساعات قبل از افطار ممنوع است.

3 ــ برگزاری مراسم فرهنگی جهت ترویج و گسترش فرهنگ اسلامی در فوتبال، بین دو نیمه مسابقات ضروری و مورد تاکید است.

4 ــ در ایام لیایی قدر مسابقات تعطیل خواهد بود تا اهالی فوتبال از فضیلت آن شب‌های عزیز محروم نشوند و ما را نیز از دعای خیر خود برخوردار سازند.

5 ــ اطمینان کامل داریم توجه به ارزش‌های اسلامی و رعایت موازین شرعی می‌تواند فوتبال ما را زودتر به آنچه به عنوان هدف به آن می‌نگرد، رسانده و در سالم سازی محیط آن تاثیر بسیار داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها