به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: با توجه به سرقت تعدادی لوازم و محتویات داخلی خودرو در سطح حوزه استحفاظی این سرکلانتری، اقدامات لازم در این خصوص انجام و پس از آموزش های لازم به ماموران گشت انتظامی، محل های جرم خیز منطقه برای اجرای طرح امنیت محله محور مورد شناسایی قرار گرفت.
وی افزود: اقدامات پلیس ادامه داشت تا اینکه گشت های خودرویی مستقر در محدوده مذکور موفق شدند در طرح مهار، 12 سارق لوازم داخلی خودرو را شناسایی و در چند تعقیب و گریز دستگیر کنند.
سرهنگ عزتی اضافه کرد: متهمان که «عماد»، «رحیم»، «سعید»، «علی»، «مجد»، «رسول»، «علیرضا»، «فیروز»، «جواد»، «مرتضی»، «حجت» و «یحیی» نام داشتند، در تعقیب و گریزهای انجام شده بازداشت شدند.
سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اعتراف و انتقال متهمان به اداره آگاهی اظهارداشت: در بازرسی از مخفیگاه و همچنین وسایل در اختیار متهمان چندین دستگاه ضبط و پنل خودرو و همچنین چندین دستگاه تلفن همراه و اموال و اسناد مسروقه دیگر کشف و ضبط شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم