در اعتراض به بیکاری

مردی در بیرمنگهام انگلیس خودسوزی کرد

مرد چهل و هشت ساله ای در بیرمنگهام انگلیس در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مزایای بیکاری ، مقابل مرکز کاریابی «سلی اوک» خودسوزی کرد.
کد خبر: ۴۸۵۸۳۸

به گزارش واحد مرکزی خبر این اقدام ناگوار ، نتیجه مستقیم تدابیر ریاضت اقتصادی است که ائتلاف محافظه کاران و لیبرال دموکرات های انگلیس اعمال کرده است.

این مرد که به نامش اشاره نشده است پس از اقدام پلیس در خاموش کردن آتش ، به بیمارستان منتقل شد.

گفته می شود این مرد در شرایط پایداری به سر می برد و جراحات ناشی از سوختگی زندگی وی را تهدید نمی کند.

نشریه بیرمنگهام میل به نقل از شاهدان نوشت این مرد با گالونی پر از بنزین مقابل مرکز کاریابی سلی اوک آمد و تهدید به آتش سوزی کرد.

این نشریه افزود؛ مسئولان بلافاصله این مرکز را تخلیه کردند اما وی خود را به نرده های ساختمان بست و آتش زد.

به گزارش پایگاه اینترنتی ورلد سوسیالیست،این اتفاق در حالی رخ داد که مرد انگلیسی دیگری دو ماه قبل از این رویداد در اعتراض به پرداخت نشدن مزایای بیکاری ، مچ دست خود را بریده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها