"احسانالله منفرد نیاکی" مدیر شبکه بهداشت خرمشهر اعلام کرد: شبکه بهداشت و درمان خرمشهر از فروردینماه سال جاری تاکنون سه جلسه شورای سلامت در فرمانداری خرمشهر تشکیل داده که حاصل این جلسات 20 مصوبه در دست اقدام است و در راستای جلسات شورای سلامت در خردادماه سال جاری، 3.5 تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته یا غیرقابل مصرف توسط پرسنل مرکز بهداشت کشف و معدوم شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر ادامه داد: در خردادماه امسال فقط یکهزار و 800 کیلوگرم لبنیات شامل ماست و پنیر که غیرقابل مصرف و فاسد بود، شناسایی و معدوم شده است.
اتلاف 330 قلاده سگ ولگرد
وی ادامه داد: در کمیته اتلاف سگهای ولگرد نیز در خردادماه سال جاری 330 قلاده سگ اتلاف و معدوم شده است.
منفرد نیاکی عنوان کرد: همه تلاش ما در راستای ارتقای سطح بهداشت و سلامتی شهروندان در شهر و روستای منطقه است.
وی در پایان گفت: امیدواریم با همکاری ادارات مختلف شهرستان خرمشهر بتوانیم همه مصوبات جلسات شورای سلامت را پیگیری کرده و اقدامات لازم را برای ارتقای سطح کیفی بهداشت در منطقه افزایش دهیم.(فارس)
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد