سیاستی که آمریکا را تجزیه خواهد کرد

یک تحلیل‌گر سیاسی به پرس تی‌وی گفته است سیاست القای ترس از دیگر مردم جهان به امریکایی‌ها و به تصویر کشیدن گروه اول به عنوان تروریست و حمله پهبادها به آن‌ها در نهایت امریکا را تجزیه می‌کند.
کد خبر: ۴۷۸۰۲۲

تیگ بری، فعال عضو گروه ضد جنگ "کدپینک" در مصاحبه‌ با شبکه پرس تی‌وی گفت: "تهدید حقیقی علیه آمریکا از درون دولت برمی‌خیزد که سعی می‌کند مردم این کشور از گروهی دیگر از مردم بترسند. این مساله کشور ما را از هم جدا خواهد کرد و رئیس جمهور مسئول آن خواهد بود."

وی افزود: "رئیس جمهور ما اجازه ندارد مردم را به سادگی به کشتن دهد... قوانینی وجود دارد که به رئیس جمهور اجازه چنین کاری نمی‌دهد که تصمیم بگیرد چه کسی زندگی کند و چه کسی در هر کجای جهان بمیرد."

روزنامه نیویورک تایمز با انتشار مقاله‌ای فاش کرد که اوباما شخصا "فهرست مرگ" را که در حملات پهبادها در اختیار قرار می‌گیرند تائید می‌کند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز که روز سه شنبه (۹ خرداد، ۲۹ مه) منتشر شد، هر هفته بیش از ۱۰۰ عضو تیم امنیت ملی امریکا از طریق ویدئو کنفرانس‌هایی که از سوی وزارت دفاع امریکا، پنتاگون، ترتیب داده می‌شود گرد هم می‌آیند و زندگی‌نامه مظنونان در یمن، سومالی و پاکستان و افرادی که باید در این حملات هدف قرار بگیرند را بررسی می‌کنند.

این در حالی است که هیچ ‌یک از روسای جمهور امریکا در تاریخ این کشور تا کنون چنین نقش منحصر به فردی در تصمیم گیری درباره این مسائل ایفا نکرده‌اند.

در همین حال واشنگتن ادعا می‌کند حملات پهبادهای امریکایی در پاکستان شبه‌نظامیان را در مرز این کشور با افغانستان هدف قرار می‌دهد، اما مقام‌های محلی می‌گویند، غیرنظامیان قربانی اصلی این تلفات هستند.

ارتش امریکا از هواپیماهای بدون سرنشین در افغانستان، لیبی و عراق نیز استفاده کرده است.

تحلیل‌گران می‌گویند از آن‌جا که بیشتر قربانیان حملات پهبادها غیرنظامیان هستند، اوباما می‌تواند به عنوان جنایتکار جنگی تلقی شود.

سازمان ملل این حملات را محکوم و اعلام کرده است، چنین حملاتی حقوق بین‌الملل را به چالش می‌کشند.

بری در پایان گفت: "این حملات امنیت امریکا را تامین نمی‌کند، این حملات حافظ امنیت مردم در پاکستان، افغانستان، یمن و سودان نیستند و به هیچ وجه به ما کمک نمی‌کنند."

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها