وی با بیان اینکه بررسی و اظهار نظر درباره خروج نخبگان باید مستند به آمار باشد، افزود: این موضوع در دستور کار بنیاد ملی نخبگان قرار دارد. از جامعه آماری دارندگان مدال المپیادها از بدو حضور تا سال 89 شامل 4121 نفر در قالب سه گروه که اولین آن تا سال 81، دومین گروه از 82 تا 85 و سومین گروه از 86 به بعد دستهبندی کردیم؛ آمارها نشان داده که شیب خروج نسبت به دو دوره آتی کاهش پیدا کرده است.
وی توضیح داد: میزان خروج نخبگان تا سال 81 چهل درصد بود و از سال 82 تا 85 این میزان به 20 درصد کاهش پیدا کرده است و جامعه آماری 86 به بعد نیز به جهت اینکه هنوز نخبگان در داخل کشور تحصیل میکنند و دوره تحصیلشان به پایان نرسیده، لحاظ نشد.
رئیس بنیاد نخبگان جامعه دوم مورد بررسی را 500 نفر برتر رشته ریاضی، 300 نفر برتر تجربی و انسانی و 100 نفر برتر رشته هنر از سال 76 تا 89 دانست و تصریح کرد: طی این سه دوره بیشترین خروج مربوط به رشته ریاضی بوده و شیب خروج از 33 درصد به 17 درصد رسیده است که این به جهت افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی، تشکیل بنیاد ملی نخبگان و سیاستهای دولت است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم