هم‌زمان با روز آزادسازی خرمشهر به بهره‌برداری می‌رسد:

دو طرح عمرانی ورزشی در ملارد

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد از افتتاح دو طرح مهم عمرانی ورزشی در این شهرستان هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر خبر داد.
کد خبر: ۴۷۱۶۰۷

"عزت‌الله ابراهیمی" رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد در تشریح بهره‌برداری از دو طرح عمرانی ورزشی در این شهرستان، گفت: با توجه به تلاش‌هایی که از سوی شهرستان و اداره‌کل ورزش استان تهران صورت گرفت، توانسته‌ایم دو پروژه عمرانی را آماده بهره‌برداری کنیم و این طرح‌های ورزشی هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در سوم خردادماه افتتاح خواهد شد.

وی سالن ورزشی چندمنظوره خوشنام و افتتاح استخر سرپوشیده ملارد را دو پروژه آماده افتتاح ذکر کرد و گفت: امیدواریم با بهره‌برداری از این دو سالن ورزشی بتوانیم خدمات بهتری به شهروندان ساکن در شهر ملارد ارائه کنیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان ملارد با بیان اینکه این شهرستان نیاز مبرمی به توسعه زیرساخت‌های ورزشی دارد، گفت: اقدامات خوبی از سوی مسئولان استان و شهرستان برای کاهش کمبودها و افزایش سرانه‌های ورزشی در حال انجام است و اعتبارات خوبی هم برای احداث فضاهای ورزشی جدید جذب شده است.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها