کمبود بیمارستان در بروجرد

شهرستان بروجرد با جمعیتی حدود 400 هزار نفر، دارای 2 بیمارستان دولتی با قدمت 50 و 100 سال است که دارای بافت قدیمی و بسیار فرسوده بوده و جوابگوی نیاز مردم و بیماران این شهر نیست.
کد خبر: ۴۶۷۱۳۷

اکبر پاپی، یکی از شهروندان بروجردی در این زمینه به ایسنا گفت: بیمارستان امام خمینی(ره) با قدمتی 100 ساله، نداشتن امکانات مناسب و کمبود تخت پاسخگوی مردم شهرستان بروجرد نیست.

وی اظهارکرد: کمبودهای موجود در بهداشت و درمان بروجرد به ناچار مردم را روانه شهرهای همجوار کرده که خود دردسرساز و هزینه‌بر بوده است. حسین حسینی، یکی دیگر از شهروندان بروجردی نیز گفت: ایام نوروز برای درمان به بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه کردم، اما به خاطر مناسب نبودن وضعیت بیمارستان به درمانگاه دیگری رفتم.

وی با بیان این‌که قدمت 2 بیمارستان امام خمینی(ره) و چمران از حد استاندارد رد شده و شهر بروجرد نیاز به بیمارستانی جدید دارد، افزود: مسوولان باید بحث بهداشت و درمان بروجرد را جدی بگیرند.

حسینی اظهار کرد: فضای فعلی بیمارستان‌ها جای قرار دادن تخت‌های بیشتر را در اتاق‌ها ندارد و با وجود این‌که بیمارستان امام خمینی(ره) تا به حال چندبار بازسازی شده‌، ولی نمی‌تواند مطابق استانداردهای روز باشد.

فاطمه گودرزی، از شهروندان بروجردی هم اضافه کرد: فرسودگی، از عمده‌ترین مشکلات بیمارستان‌های بروجرد بوده و از استاندارد‌های لازم برخوردار نیست. این بیمارستان‌ها به دلیل فرسودگی، ارزش مقاوم‌سازی ندارد و باید تغییر کاربری داده شود.

به گفته مسوولان این شهر، کلنگ بیمارستان آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) در سال 86 به زمین زده شد و قرار است این بیمارستان در5 طبقه با 1000 متر زیربنا ساخته شود.

مدتی پیش علاءالدین بروجردی، یکی از نمایندگان مردم بروجرد گفته بود: «گلایه‌هایی در رابطه با وضعیت درمانی شهر می‌شنویم که حق می‌دهیم، زیرا بیمارستان‌های ما دارد جزو آثار تاریخی شهر می‌شود. امیدواریم با مجموعه پیگیری‌های انجام شده، بیمارستان 220 تختخوابی آیت‌الله العظمی بروجردی(ره)‌ که نیمی از راه را طی کرده و به سمت مراحل تکمیلی می‌رود با سرعت بیشتری ساخته شود. اگر اعتبارات آن بموقع برسد پایان سال 91 قابل بهره‌برداری خواهد بود.»

محسن صیرفی، رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد نیز درباره وضعیت بهداشت و درمان استان گفت: بیمارستان امام خمینی(ره)‌ با 150 تخت مصوب، هم‌اکنون دارای 100 تخت فعال است و بیمارستان شهید چمران نیز با قدمتی بالای 50 سال و با 300 تخت مصوب هم‌اکنون با 170 تخت فعالیت می‌کند.

وی افزود: با توجه به جمعیت 400 هزار نفری شهرستان بروجرد، بیمارستان‌ها و امکانات موجود شبکه بهداشت و درمان این شهر جوابگوی نیازهای مردم نیست و بیمارستان‌های این شهر نیز با قدمتی بالا از نظر ساختمانی با مشکل مواجه است.

صیرفی اظهار کرد: با ساخت بیمارستان آیت‌الله بروجردی(ره)‌ و وارد شدن آن به چرخه درمانی، از بار بیمارستان‌های موجود کاسته می‌شود و می‌توان بیمارستان‌های موجود را نیز بهینه‌سازی کرد. سیستم درمانی شهرستان جوابگو نبوده و باید هرچه سریع‌تر بیمارستان آیت‌الله بروجردی(ره) وارد چرخه درمان شود.

 سجاد معین، معاون استاندار لرستان نیز در این خصوص گفت: ساخت بیمارستان آیت‌الله بروجردی(ره)‌ بروجرد نیز طبق برنامه زمانبندی شده در 2 سال اخیر شتاب بیشتری به خود گرفته و قرار است این بیمارستان در سال 1392 به بهره‌برداری رسد.

وی افزود: بیمارستان‌های دیگر این شهرستان نیز باید مرمت و بازسازی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها