مهدی غضنفری با بیان این مطلب افزود: تحقق شعار امسال به افزایش حمایت های دولت از تولید کنندگان نیاز دارد اما در پرداخت تسهیلات باید دقت بیشتری شود تا تولید واقعی و با مزیت رقابتی مورد حمایت قرار گیرد.
وی ادامه داد: نباید در پرداخت منابع مالی بانکی به تمامی بخش های تولیدی کشور نگاه یکسانی داشت و تولید کننده ای که سرعت عمل بیشتری در تولید محصولات با کیفیت و رقابتی داشته باشد باید بیشتر حمایت شود.
غضنفری اظهار داشت: درسال های گذشته برخی افراد به بهانه احداث کارخانه تولیدی، تسهیلات دریافت کرده اند اما این دریافت تنها موجب حبس امکانات دولتی شده چرا که کار احداث کارخانه هیچ پیشرفتی نداشته است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: درسال جدید منابع مالی به اینگونه تولید کنندگان پرداخت نخواهد شد و حمایت ها از صنایعی صورت می گیرد که مزیت رقابتی داشته باشند.(باشگاه خبرنگاران)
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد