اسرائیل پشت پرده بمبگذاری دهلی

پایگاه اینترنتی گلوبال ریسرچ در گزارشی به قلم "گرث پورتر" خبرنگار و تاریخ نگار سیاستهای امنیت ملی آمریکا و متخصص در مطالعات جنوب شرق آسیا، نوشت: در حالیکه غرب تلاش کرد ایران را در انفجار بمبی که روز سیزدهم ماه فوریه (بیست و چهارم بهمن ماه) در یکی از خودروهای سفارت اسرائیل در هند منفجر شد، مقصر جلوه دهد؛ شواهد نشان می دهد دستهای اسرائیل پشت پرده بمبگذاری دهلی نو است.
کد خبر: ۴۶۱۴۹۵

شیوه این بمبگذاری دقیقا با شیوه ای که گروهک تروریستی منافقین  در نیمه ماه ژانویه در بمبگذاری و قتل یکی از دانشمندان هسته ای ایران از آن استفاده کرده بودند، یکسان بود.

بمبگذاری علیه دیپلماتهای اسرائیلی در هند درست همانند بمبگذاریها در بانکوک و تفلیس همزمان با سالگرد شهادت عماد مغنیه از فرماندهان عملیاتی حزب الله برنامه ریزی شده بود.

از سوی دیگر شواهد موجود و ارتباط واضح آنها با ایران شک بر انگیز بود؛ در واقع طبق این شواهد، این بمبگذاریها به گونه ای برنامه ریزی شده بودند که هیچ یک از دیپلماتهای اسرائیلی در آنها آسیبی نبینند و از سوی دیگر به اسرائیل این فرصت را بدهند که خواستار مجازات ایران شود.

 شکست جدی برای امنیت‌ملی آمریکا

شبکه خبری سی. بی. اس آمریکا ضمن اشاره به تصاویر منتشر شده درباره هواپیمای جاسوسی پیشرفته آمریکایی، اعلام کرد که دستیابی ایران به فناوری این هواپیمای بدون سرنشین شکست جدی برای منافع امنیت ملی آمریکا به شمار می آید.
 
این شبکه آمریکایی در ادامه تاکید کرد: به نظر می رسید که هواپیما تقریبا سالم بوده و به ایران این فرصت بزرگ را داده است تا فناوری های جمع آوری اطلاعات حساس را در اختیار بگیرد.
 
"جو سیرینسیونه" عضو شورای روابط خارجی آمریکا به شبکه خبری "سی بی اس" گفت که این هواپیمای بدون سرنشین یکی از پیچیده ترین هواپیماهای شناسایی آمریکا بوده است.

وی افزود: دستیابی به فناوری این هواپیما، به اضافه دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده از سامانه های این هواپیما، می تواند شکست جدی برای منافع امنیت ملی آمریکا به شمار آید.

حمله یا خودکشی

منابع ارشد آمریکایی اعلام کردند که حمله تل آویو به تأسیسات هسته ای ایران برای این رژیم خودکشی است و علاوه بر شلیک هزاران موشک به اهداف خاص در سرزمین های اشغالی، ضربات سختی به اقتصاد آن وارد می کند.

به گزارش شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی یک منبع بلندپایه آمریکایی اعلام کرد که هرگونه اقدام نظامی اسرائیل علیه تأسیسات هسته ای ایران به جنگ منطقه ای و شاید جنگ جهانی سوم و افزایش رقابت های تسلیحاتی منجر خواهد شد که کشورهای دیگری مانند ترکیه و عربستان سعودی نیز وارد آن می شوند.

این منبع ارشد آمریکایی اعلام کرد که شهرک نشینان اسرائیلی نسبت به پیامد های مخرب این تصمیم آگاهی کافی ندارند و نمی دانند که این تصمیم مانند نوعی خودکشی است.

تحریم و ذکاوت ایرانی

خبرگزاری رویترز در گزارش تحلیلی در مورد تحریم های نفتی غرب علیه ایران،به بیان روش های جایگزین برای فروش نفت این کشور پرداخت و ضمن بی اثر توصیف کردن تحریم های نفتی غرب،ذکاوت ایرانیان را در بازار جهانی،دلیلی برای بی تاثیر بودن تحریم ها خواند.

این خبرگزاری در گزارش تحلیلی ‌ روزسه شنبه خودبه قلم 'پگ مکی'نوشت: درحالی که واشنگتن و هم پیمانانش درصدد تحت فشار گذاشتن ایران برای متوقف کردن فعالیت های هسته ایش هستند،ایران راه های جدیدی برای فروش نفت خود یافته است که از جمله آن می توان به معاملات ویژه با هند و چین و معامله پایاپای نفت با طلا و غلات اشاره کرد.‌‌‌ ‌‌  ‌ ‌

یکی از این منابع که مدیر یک شرکت بزرگ نفتی است،گفت:ایرانی ها راه بازار را بلدند و می توانند در این راه از همه ما باهوش تر باشند.‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها