سود خالص شرکت هوایی سنگاپور ایرلاینز

جام جم آنلاین: شرکت هوایی سنگاپور ایرلاینز روز جمعه 30 ژوییه در بیانیه ای اعلام کرد سود خالص این شرکت در 3 ماهه نخست (آوریل ، مه ، ژوئن) سال مالی 2005-2004 میلادی مبلغ 259 میلیون دلار سنگاپوری بوده است.
کد خبر: ۴۵۴۸۱

به نوشته روزنامه لاتریبون شرکت هوایی سنگاپور ایرلاینز در بیانیه خود تاکید کرد این در حالی است که در 3 ماهه نخست سال مالی 2004-2003 این شرکت متحمل زیانی به مبلغ 312 میلیون دلار سنگاپوری شده بود و دلیل این زیان تاثیر بیماری سارس در صنعت حمل و نقل هوایی آسیا بود.

singapore2

گردش مالی شرکت سنگاپور ایرلاینز در 3 ماهه نخست سال مالی 2005-2004 مبلغ 2725 میلیارد دلار سنگاپوری معادل یک میلیارد و 600 میلیون دلار امریکا بود که نسبت به مدت مشابه در سال مالی گذشته 64.8 درصد افزایش یافته که نشانه از سرگیری رونق حمل و نقل هوایی است.

سنگاپور ایرلاینز 2500 شغل را حذف می کند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها