حق با شماست

4 ماه تاخیر در پرداخت حقوق

جمعی از شهروندان: ماه‌های آخر سال 90 است ولی هنوز تکلیف و وضعیت نیروهای شرکتی شاغل در دستگاه‌های دولتی مشخص نشده است. چرا؟
کد خبر: ۴۴۷۸۹۴

یک شهروند از ملایر: بن کارگری کارگران شهرداری ملایر را از نیمه دوم سال 89 پرداخت نکرده‌اند. علت چیست؟

عبداللهی از آزادشهر: با وجودی که مبالغ جریمه‌ها سنگین شده است و احتمالا تخلفات و تصادفات نیز کاهش می‌یابد از مسوولان ذی‌ربط می‌خواهیم مبالغ بیمه را کاهش دهند تا از این طریق فشار کمتری بر مردم وارد شود.

بازرگانی از تهران: کوی فراز در نیلوفر غربی در مسیر غرب به شرق آن ورود ممنوع است و تابلو دارد. متاسفانه ما شاهدیم که خودروها بدون توجه به این موضوع هرروزه از این مسیر عبور کرده و گاه شاهد تصادفاتی در این کوچه باریک هستیم که باعث سلب آسایش و آرامش اهالی شده است. از مسوولان راهنمایی و رانندگی برای رفع این مشکل تقاضای مساعدت داریم.

حسینی از بابل: مسوولان ذی‌ربط در مورد کسانی که مبادرت به تولید و پخش شیشه می‌کنند تصمیمات سختگیرانه‌تری اتخاذ کنند.

یک شهروند از تهران: حدود 4 ماه است حقوق کارمندان شرکت صنایع فلزی پرداخت نشده است.چرا؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها