رنگ آسمان

بارش‌های پراکنده در شمال غرب

دیروز: روز گذشته روزی کم پدیده در بیشتر مناطق ایران‌زمین بود. البته ابرهای محلی گاهی در مناطقی از شمال غرب بارش‌های خفیف را سبب شدند. مهم‌ترین پدیده هواشناسی روز گذشته افزایش محسوس آلاینده‌های جوی و ذرات ریز معلق خطرناک در سطح شهرها بود. این پدیده، بد جوری هوای شهرهای بزرگ و صنعتی را آلوده ساخت و متاسفانه بسیاری از افراد گمان می‌کردند آنچه را می‌بینند مهی غلیظ است! همان طور که پیشتر بارها گفته شد، آنچه دیده می‌شود بیشتر آلودگی است تا مه! روز گذشته شاهد روند افزایشی درجه حرارت نیز بودیم.
کد خبر: ۴۴۶۲۴۹

امروز: از عصر امروز سامانه ضعیف ناپایداری از سمت شمال غرب و غرب به کشور نفوذ می‌کند و تا جمعه در برخی نقاط یاد شده و با اندکی تاخیر در مناطقی از جنوب غرب، سواحل غربی دریای خزر و دامنه‌های البرز، رشد ابر و بارش‌های پراکنده را انتظار داریم. چندان روی این بارش‌های خفیف نباید حساب باز کرد. همچنین امروز نیز ادامه روند آلودگی را در شهرهای بزرگ انتظار داریم. متاسفانه امروز و امشب وضع بدی در شهرهای صنعتی و پر جمعیت خواهیم داشت.

آینده‌نگری: از اواخر شنبه بتدریج جریانات ناپایدار به شمال شرق هم می‌رسد. پس از آن بار دیگر روزهای کم پدیده‌ای در راه است. البته سامانه کم‌فشار یاد شده اگرچه بارش چندانی ندارد اما با تضعیف موقتی توده هوای پرفشار اندکی از آلودگی شهرهای بزرگ خواهد کاست. از فردا دمای هوا نیز برعکس این چند روزه کاهش خواهد یافت. بیشترین بارش‌ها را برای ارتفاعات انتظار داریم که به صورت برف خواهد بود.

وضع جاده‌ها: در حال حاضر تمامی جاده‌های کشور باز است و رفت و آمد در آن جریان دارد، البته از عصر امروز به بعد اگر مسافر مناطق کوهستانی هستید، حتما زنجیرچرخ و تجهیزات ایمنی را فراموش نکنید. احتمال کولاک موقتی برف در جاده‌ها را شاهد خواهیم بود.

تصویر ماهواره: در تصویر دریافتی از ماهواره که مربوط به عصر روز گذشته است ابرهای زیادی را روی شرق مدیترانه و شمال دریای سرخ می‌بینیم که به کشور ما نزدیک می‌شوند. این ابرها دو سه روزی آسمان بیشتر مناطق را قسمتی تا نیمه ابری گاهی با افزایش ابر و در مناطق مستعد همراه با بارش‌های پراکنده خواهند ساخت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها